Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

υδρογονοκίνηση - Σύστημα Ενίσχυσης Καυσίμου με Υδρογόνο

Αρχική

Τώρα που η κρίση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και η τιμή των καυσίμων ολοένα και ανεβαίνει, ήρθε η ώρα να μετατρέψετε το όχημά σας σε ένα υβριδικό οικολογικό αυτοκίνητο. Αυτό είναι πλέον εφικτό με την τεχνολογία της ηλεκτρόλυσης.
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην εισαγωγή υψηλής ποιότητος aftermarket συστημάτων παραγωγής υδρογόνου για χρήση σε οποιουδήποτε τύπου κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η εφαρμογή της τεχνολογίας μας δεν υπόκειται στους περιορισμούς του τύπου καυσίμου αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους κινητήρες είτε πρόκειται για βενζίνη, diesel ή υγραέριο (LPG). Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πρόκλησης οποιασδήποτε ζημιάς στον κινητήρα ή επιρροής της εγγύησης του αυτοκινήτου αφού η διοχέτευση του υδρογόνου γίνεται απευθείας στο φίλτρο αέρα χωρίς να παρακάμψουμε ή να παρέμβουμε σε  οποιονδήποτε αισθητήρα.
Ανεβάστε λοιπόν κι εσείς ταχύτητα στην οικονομία και την οικολογία με το μοναδικό σύστημα ενίσχυσης καυσίμου με τη χρήση υδρογόνου. Είναι ωφέλιμο για την τσέπη σας αλλά και για τον πλανήτη μας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *