Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στις 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης 11 ελληνικές

Από: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113202148


EUROPEAN BUSINESS AWARDS

Στις 100 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης 11 ελληνικές

Ανακοινώθηκαν χθες οι 100 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στον θεσμό των European Business Awards 2013/14 με τον τίτλο «Ruban d' Honneur», ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού. Ανάμεσα στις 100 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τίτλο «Ruban d' Honneur» συγκαταλέγονται και 10 ελληνικές. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που βραβεύθηκαν είναι οι COCO-MAT, Διαμαντής Μασούτης, Epsilon Net, GLOBO GROUP, ONEX, Plaisio Computers, Power Health Hellas, SARMED, SEPTONA και Terra Creta.
Οι 100 Ruban d' Honneur νικητές έχουν επιλεγεί από επιτροπή κριτών η οποία αποτελείται από Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders και διεκδικούν την πρωτιά στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται. Η διάκριση 10 εταιρειών από την Ελλάδα αποτελεί μεγάλη επιτυχία αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 15.000 εταιρείες από 27 χώρες. Επιπλέον, βραβεύτηκε ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) η εταιρεία SKROUTZ. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα ανοικτής ψηφοφορίας που πραγματοποιείται παράλληλα με τον κύριο διαγωνισμό.
Βραβεία
Ο Αθως Στυλιανού, διευθύνων σύμβουλος της RSM Greece, η οποία είναι υποστηρικτής και χορηγός των βραβείων στην Ελλάδα, ανέφερε ότι πέρυσι δύο ελληνικές εταιρίες, η Γαία Τρόφιμα και το Υγεία, κατέκτησαν δύο από τα δέκα βραβεία στον τελικό, και πρόσθεσε πως φέτος θα έχουμε δέκα ως φιναλίστ και μία ως National Public Champion, οι οποίες θα συμμετάσχουν στον τελικό και θα διεκδικήσουν ένα από τα έντεκα βραβεία του τελικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός θα γίνει τον Μάιο στην Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *